• Industrieweg 10, 3433 NL Nieuwegein
  • 030 - 606 13 14
  • Di-Vr: 10:00 - 17:00 | Za: 10:00 - 16:00
mobilvetta.jpg

Het ontwerp van campers is door de jaren heen geëvolueerd van ambachtelijk gebouwde ‘vrijetijdsvoertuigen‘ naar doordachte stijlvolle designcampers. De Mobilvetta campers zijn daar een goed voorbeeld van.

Ontworpen en gebouwd door Italiaanse designers en vaklieden bieden Mobilvetta campers standaard al heel veel extra’s, waar u bij andere merken al snel tienduizenden euro’s extra voor betaalt! Grote zithoeken, zeer compleet uitgeruste en praktische keukens, ruime badkamers en doordachte slaapkamers met elektrische bedden.

Ook qua techniek staan deze campers op eenzame hoogte met een prachtig sfeervol verlichtingsconcept en diverse dakluiken en een dakventilator. Mobilvetta campers zijn degelijk gebouwd met de beste materialen. Prestigieus en zeer betaalbaar, stijlvol en robust.

Kortom als u een practische, luxe camper zoekt met een hoge inruilwaarde is een Mobilvetta de perfecte keus.

rollerteam.jpg

Roller Team is een innovatief merk, dat er voortdurend in slaagt nieuwe ontwikkelingen te introduceren. Roller Team campers combineren dynamiek, stijl, techniek, betrouwbaarheid en veiligheid.

Met een Roller Team camper kunt u vertrouwen op hoogwaardige producten met een uitstekende service, met meer dan 200 servicepunten overal in Europa. In geval van calamiteiten kunt u vertrouwen op geschoolde camperspecialisten met voldoende onderdelen op voorraad.

Met het Roller Team leveringsprogramma van maar liefst 46 modellen, zit ook uw camper er tussen! Door unieke productiemethodes, continue verbeteringen, flexibiliteit, en kwaliteitscontroles tijdens elke fase van de productie is elke Roller Team camper door-en-door betrouwbaar. Bovendien voert Roller Team voortdurend aerodynamische- en klimaattesten uit.

Verhuur

De nieuwste Roller Team Campers zijn te huur bij AllCampers.nl

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u zorgeloos van uw vakantie genieten !

Wij bieden ook verzekeringen aan via onze partners. Vraag meteen uw annuleringsverzekering, reisverzekering, of eigen risico verzekering aan.

Occasions

Naast ons vaste aanbod van Roller Team en Mobilvetta campers verkopen wij ook nieuwe en gebruikte campers van andere topmerken.

Service & onderhoud

Periodiek onderhoud
Campers worden in het algemeen gedurende een beperkte periode gebruikt, rijden verhoudingsgewijs minder kilometers en staan gedurende langere periodes stil dan personenauto’s. Juist daarom is periodiek onderhoud aan te bevelen. Tijdens uw vakantie wilt u er zeker van zijn dat alle apparatuur in de camper naar behoren functioneert. Bijvoorbeeld de kachel, de boiler, TV- en satelliet en accu's.

Motorisch onderhoud
Ook verzorgen wij het motorisch onderhoud en APK-keuring in samenwerking met Fiat Professional Iveco Schouten in Utrecht. Voor uw plezier en veiligheid is regelmatig onderhoud in onze camperwerkplaats daarom aan te bevelen. AllCampers.nl biedt gunstige tarieven voor onderhoud van elk type camper. Informeer naar de mogelijkheden voor uw camper.

Schade herstel
Heeft u schade aan uw camper opgelopen? Ook dan bent u bij AllCampers.nl aan het juiste adres. Onze specialisten brengen uw camper weer helemaal in de originele staat. Neem contact op voor meer informatie of kom gerust eens langs in onze showroom in Nieuwegein. U bent van harte welkom.

Onderdelen service voor o.a. :
Carthago, Challenger, Ci (Caravan International), Frankia, Knaus, LMC, Malibu, McLouis, Miller, Mobilvetta en RMB

Contact

Tel: 030 - 606 13 14

Email: info@allcampers.nl

Adres

Industrieweg 10
3433 NL Nieuwegein

Plan hier uw route

Openingstijden

  • Dinsdag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 16:00